Napoleon
Grilování na dřevěném uhlí je tradiční způsob přípravy masa s klasickým kouřovým aroma. To všichni známe, ale pokud chcete skloubit tradiční grilování s pohodlím moderní technologie, doporučujeme vyzkoušet plynové grily Napoleon.
SYSTÉM ZAPALOVÁNÍ JETFIRE
Každý z hlavních hořáků je vybavený jednoduchým, ale účinným systémem zapalování, stačí otočit knoflíkem. Bez problémů a bezpečně zapálíte hořák za každého počasí.
VESTAVĚNÝ TEPLOMĚR ACCU-PROBE
Ve víku grilu je zabudovaný teploměr, pomocí kterého snadno uhlídáte ideální teplotu v grilu.
SIZZLE ZONE ANEB TAJEMSTVÍ DOKONALÝCH STEAKŮ
Sizzle zone je speciální prostor na grilu s infračervenými hořáky, které ve velmi krátkém čase dosáhnout teploty až 800°C. Díky vysoké teplotě okamžitě zatáhne maso, zachová jeho šťavnatost a vytvoří neodolatelnou křupavou kůrku s lahodným aroma. Ideální pro přípravu dokonalých steaků.
ZADNÍ HOŘÁK PRO ROTISSERII
Zadní infra hořák promění plynový gril Napoleon v profesionální rotisserii. Stačí nasadit rožeň a užít si pomalé a rovnoměrné grilování - šťavnaté kuře, křupavé koleno nebo dokonce malé sele. Díky vysokému víku získáte nekonečné možnosti. Dostupné u série Rogue a Prestige.